Αυξήστε τις πωλήσεις πέρα από τα στενά πλαίσια της τοπικής αγοράς με τη βοήθεια του E-commerce

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών e-shops από το 2010 με δεκάδες ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι είδαν τους πελάτες τους να πολλαπλασιάζονται και τον τζίρο τους να αυξάνεται αφού η δημιουργία ενός e-shop με την κατάλληλη σχεδίαση, την λειτουργικότητα, την ευχρηστία, και τις απαραίτητες ενέργειες προβολής και προώθησης μέσα από τα διαφορετικά κανάλια του digital marketing που ακολουθούμε μπορούν να επεκτείνουν την στενή τοπική αγορά που απευθύνεστε σε πανελλαδικά ή και παγκόσμια επίπεδα.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη η εταιρία μας κατασκευάζει σύγχρονα και επαγγελματικά e-shop τα οποία μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά από διεξοδική ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων σας και αφού θέσουμε τους στόχους και τους σκοπούς που θέλουμε να επιτύχουμε δημιουργούμε χρηστικά και λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα (e shop) φιλικά προς τον χρήστη.

Για να μπορέσουμε βοηθήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύονται και αφού κατανοήσουμε ακριβώς το αντικείμενό τους, εκμεταλλευόμαστε προωθούμε ή ακόμα περισσότερο βοηθάμε την κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της.

Στη SmartWebDesign παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής e-shop, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από ένα μικρό e-shop για το ξεκίνημα σας, μέχρι μεγάλες και απαιτητικές εφαρμογές B2B και B2C e-shop με online διασύνδεση για άμεση ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, τόσο με τις αποθήκες των προμηθευτών σας (για το import), όσο και με το δικό σας ERP και την αποθήκη σας προκειμένου το e-shop να ενημερώνεται σε real time για οποιαδήποτε συναλλαγή και αντίστροφα

UI/UX

Στόχος μας
η Απόλυτη Εμπειρία
Χρήστη

Μετά από τα τόσα χρόνια εμπειρίας μας, με πελατολόγιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά στη Θεσσαλονίκη η κατασκευή, ο σχεδιασμός και η δημιουργία ενός επιτυχημένου e-shop, είναι ένα στοίχημα που το έχουμε κερδίσει.

Μέσα από τη μακρόχρονη εξειδίκευση μας πετυχαίνουμε η εμπειρία που θα έχει ο κάθε χρήστης που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας (UI – UX) να είναι η καλύτερη δυνατή.

Με τη χρήση εργαλείων web design τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονους servers τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπιστία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την υλοποίηση task on-demand.

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους στο digital marketing είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα e-shop που θα είναι πολύ γρήγορο, και εύχρηστο στο οποίο οι χρήστες θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Στη SmartWebDesign κατασκευή και την δημιουργία κάθε e-shop και ιστοσελίδας σας προσφέρουμε δωρεάν για τον πρώτο χρόνο, την κατοχύρωση του domain name που θα επιλέξετε, το basic hosting (φιλοξενία) και τεχνική υποστήριξη (support) μέχρι και 3 ώρες.

Κάποια από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα e-shop για να είναι επιτυχημένο είναι :

Ταχύτητα Φορτώματος

Οι σελίδες πρέπει
να φορτώνουν σε χρόνους
κάτω από 3 δεύτερα.

Eύκολη πλοήγηση

Ο επισκέπτης πρέπει να
εντοπίζει άμεσα τα προϊόντα
που τον ενδιαφέρουν.

Περιεχόμενο

Φωτογραφίες, κείμενα,
διαθεσιμότητα, πρέπει
να είναι ευδιάκριτα.

Γρήγορη Αγορά

Απλή διαδικασία
παραγγελίας, χωρίς
εκνευρισμούς.

Καλάθι
Αγορών

Στη SmartWebDesign δίνουμε μεγάλη
βαρύτητα σε αυτή τη σελίδα γιατί είναι το
τελικό στάδιο προκειμένου ο επισκέπτης να
μετατραπεί σε πελάτη. Εμείς δεν θεωρούμε
αυτό το σημείο σαν μια δεδομένη λειτουργία.
Στατιστικές δείχνουν ότι μόνο 2 από τους 10
επισκέπτες που φτάνουν στη σελίδα του
καλαθιού τελικά ολοκληρώνουν την αγορά
τους.

Άρα το καλάθι αγορών είναι από τα
σημαντικότερα σημεία ενός eshop, το οποίο
πρέπει να είμαστε σε θέση συνεχώς να το
βελτιώνουμε και να το εξελίσουμε έτσι ώστε
να καταφέρουμε να μετατρέψουμε όσο το
δυνατόν περισσότερους επισκέπτες ενός
e-shop σε τελικούς πελάτες.

Ενδεικτικά κάποιες λειτουργίες που πρέπει
να διαθέτει το καλάθι είναι :

• Να είναι φιλικό, κατανοητό και ευδιάκριτο
τόσο σε Η/Υ, όσο και σε Κινητά (responsive)

• Η παραγγελία να ολοκληρώνεται
σε μία σελίδα (One Page Checkout)

• Ο πελάτης να μπορεί να ολοκληρώνει
την αγορά του χωρίς υποχρεωτική εγγραφή
(Αγορά ως Επισκέπτης)

• Αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών:
με βάρος, με ΤΚ, κλπ

• Τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Τραπεζική
Κατάθεση, Πιστωτική (άτοκες-έντοκες
δόσεις), πληρωμή στο κατάστημα

Ενδεικτικά κάποιες λειτουργίες που πρέπει
να διαθέτει το καλάθι είναι :

• Να είναι φιλικό, κατανοητό και ευδιάκριτο
τόσο σε Η/Υ, όσο και σε Κινητά (responsive)

• Η παραγγελία να ολοκληρώνεται
σε μία σελίδα (One Page Checkout)

• Ο πελάτης να μπορεί να ολοκληρώνει
την αγορά του χωρίς υποχρεωτική εγγραφή
(Αγορά ως Επισκέπτης)

• Αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών:
με βάρος, με ΤΚ, κλπ

• Τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Τραπεζική
Κατάθεση, Πιστωτική (άτοκες-έντοκες
δόσεις), πληρωμή στο κατάστημα

Συνδεσιμότητα

Η συνδεσιμότητα που μπορεί να έχει κάθε
e-shop που σχεδιάζουμε έχει μεγάλη
σημασία και μπορεί να διευκολύνει
υπερβολικά τη διαχείριση του και το χρόνο
που απαιτείται την ορθή και απρόσκοπτη
λειτουργία του καθώς και τα συμπεράσματα
που μπορεί να εξαχθούν από διάφορα
στοιχεία που μπορούμε να αντλήσουμε
από το διαχειριστικό του.

Έτσι μπορεί να συνδεθεί με άλλες εφαρμογές
ώστε να είναι διαδραστικό

Eνδεικτικά αναφέρουμε :

Analytics, Webmaster Tools, Ecommerce tracking, Remarketing

Σύνδεση με προφίλ, προγράμματα διαφήμισης

Σύνδεση με πλατφόρμες όπως Skroutz, Best price, Car, Glami κ.α.

Για άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες

Έκδοση voucher με στοιχεία παράδοσης από τη διαχείριση

Ενημέρωση εξέλιξης παραγγελίας με SMS στον πελάτη

Αυτόματος συγχρονισμός με την μηχανογράφηση για ενημέρωση κατηγοριών, προϊόντων, απόθεμα (χρώμα – μέγεθος), παραγγελίες

Αυτόματη ενημέρωση σε απόθεμα, τιμές, νέα προϊόντα, κατευθείαν από τον προμηθευτή σας. Με δυνατότητα ρυθμίσεων π.χ. εξαίρεση κατηγοριών, επιλογή πεδίων προϊόντων κ.α.

Διαλέξτε το κατάλληλο CMS που χρειάζεστε για την κάλυψη των αναγκών σας

Παγκόσμιες στατιστικές δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Internet από το σπίτι ή την εργασία τους, είτε από σταθερούς υπολογιστές είτε από smartphone και tablet και ξοδεύουν πολλά δισεκατομμύρια το χρόνο σε αγορές online.

Έτσι, εάν έχουμε ένα e-shop που πουλάει οποιοδήποτε προϊόν θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε αυτήν την προσοδοφόρα ευκαιρία και να ανοίξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατά τη διαδικασία κατασκευής, σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές προτιμήσεις μας.

Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η πρόταση που θα κάνουμε προκειμένου να υλοποιήσουμε το e-shop που θα μας αναθέσετε.
Οι επιχειρησιακοί σκοποί και οι στόχοι
Ο προϋπολογισμός σας
Στη βάση αυτή θα προτείνουμε την καταλληλότερη λύση που θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Με μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή επιτυχημένων e-shop τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και μεγάλη πείρα και εξειδίκευση σε τεχνολογίες OOP PHP (Object Oriented Programming), επιλέγουμε αν θα χρησιμοποιήσουμε wordpress (woocommerce) ή magento για την υλοποίηση του δικού σας project.

Χρειάζεστε ένα e-shop που είναι πολύ απαιτητικό και πολύπλοκο και που θα μπορεί να αναπτυχθεί στο μέλλον σε μεγάλη κλίμακα;

Σχετικά με την κατασκευή e-shop και ιστοσελίδων έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ακόμη και την πιο περίπλοκη web εφαρμογή.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολεί στην επιλογή του CMS που χρησιμοιούμαι και επιλέγουμε για τους πελάτες μας είναι και το πόσο απλό και κατανοητό διαχειριστικό (dashboard)

έχει η κάθε πλατφόρμα, έτσι ώστε να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε περίπτωσης, η SmartWebDesign χρησιμοποιεί της παρακάτω πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Σχετικά με την κατασκευή e-shop και ιστοσελίδων έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ακόμη και την πιο περίπλοκη web εφαρμογή.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολεί στην επιλογή του CMS που χρησιμοιούμαι και επιλέγουμε για τους πελάτες μας είναι και το πόσο απλό και κατανοητό διαχειριστικό (dashboard) έχει η κάθε πλατφόρμα, έτσι ώστε να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε περίπτωσης, η SmartWebDesign χρησιμοποιεί της παρακάτω πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Το WooCommerce είναι ένα δωρεάν πρόσθετο του WordPress, το οποίο είναι πραγματικά χρήσιμο για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρόσθετο αυτό δημιουργήθηκε το 2011, και χρησιμοποιείται πλέον από χιλιάδες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Αποτελεί μία εύχρηστη εργαλειοθήκη, η οποία σας επιτρέπει να πουλήσετε οτιδήποτε θέλετε στο διαδίκτυο.

Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό κατάστημα, σίγουρα θα πρέπει να δώσετε μία ευκαιρία στο WooCommerce. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, είναι πολύ εύκολο να το κατανοήσετε και λειτουργεί άριστα.

Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του WooCommerce:

1. Είναι δωρεάν

2. Είναι Πολύ Ασφαλές

3. Κάνει Εύκολη τη Συστηματική Ανάλυση
Στατιστικών Δεδομένων

4. Παρέχει Μεγάλη Ευελιξία

5. Διαθέτει Πολλές Επιλογές Εξατομίκευσης

6. Σας βοηθά να πραγματοποιήσετε
καλύτερο Μάρκετινγκ Περιεχομένου

Όπως μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος, υπάρχει πληθώρα πλεονεκτημάτων που προκύπτει από τη χρήση του WooCommerce. Δεν είναι μόνο εύκολο να το κατανοήσετε, αλλά διαθέτει πολύ επαγγελματική εμφάνισή με πάρα πολλά themes που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη και επίσης παρέχει μεγάλη ευελιξία.

Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce. Η εγκατάστασή του θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στον σωστό δρόμο προκειμένου να αποκτήσετε ένα e-shop με επαγγελματική εμφάνιση. Οι πελάτες σας θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας με ευκολία, και θα εντυπωσιαστούν με τον τρόπο που έχετε στήσει το e-shop σας.

Η χρήση
WordPress (Woocommerce)

η οποία και χρησιμοποιούμε στο μεγαλύτερο ποσοστό υλοποίησης των e-shop που αναλαμβάνουμε, είναι η πιο διαδεδομένη παγκοσμίως και αυτή που χρησιμοποιείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της παγκόσμιας αγοράς γιατί:

Είναι η πιο εύκολη και εύχρηστη για όσους τη διαχειρίζονται χωρίς να απαιτεί καμία γνώση προγραμματισμού

Είναι η πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως τη google

Είναι από τις πιο ασφαλείς καθώς η μεγάλης χρήση συνεπάγεται μεγάλο αριθμό μελών που την υποστηρίζουν

Διαθέτει μεγάλο αριθμό πρόσθετων (plugins) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών

Εύχρηστη
Διαχείριση

Το διαχειριστικό (admin) του wordpress (woocommerce) είναι το πιο απλό της αγοράς και διατίθεται εξ’ ολοκλήρου στα Ελληνικά αν το επιλέξετε. Οι καταχωρήσεις προϊόντων, η παρακολούθηση παραγγελιών και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις, γίνονται χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Στη SmartWebDesign με την ολοκλήρωση και παράδοση κάθε e-shop σας παρέχουμε εκμάθηση της διαχείρισης είτε διά ζώσης αν είναι εφικτό είτε απομακρυσμένα.

Παράλληλα μπορούμε να προσθέσουμε λειτουργίες ή αυτοματισμούς για να κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά του διαχειριστή.

Τι είναι
το Magento;

Το Magento είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και η έκδοση Magento Community είναι δωρεάν!

Η ευελιξία και ο πλούτος των χαρακτηριστικών είναι μερικοί από τους λόγους που αυτό το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί από 1 εκατομμύριο χρήστες και πάνω. Το Magento είναι στην αγορά ως μία από τις ισχυρότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για οποιουδήποτε είδος καταστήματος που ψάχνει για μια λύση online.

 

Το Magento είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και η έκδοση Magento Community είναι δωρεάν!

Η ευελιξία και ο πλούτος των χαρακτηριστικών είναι μερικοί από τους λόγους που αυτό το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί από 1 εκατομμύριο χρήστες και πάνω. Το Magento είναι στην αγορά ως μία από τις ισχυρότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για οποιουδήποτε είδος καταστήματος που ψάχνει για μια λύση online.

Για τι μπορεί
να χρησιμοποιηθεί
το Magento;

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για να κατηγοριοποιήσουμε , αλλά αυτά που περιγράφονται παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μέσω της έκδοσης του Magento Community:

 

Έλεγχος καταστημάτων λιανικής πώλησης και ιστοσελίδων από ένα admin panel

Κατάλογος τιμών

Ποικιλία σε συνάλλαγμα

One Page Checkout

Ταμπλό Πληροφόρησης

Μη χρησιμοποιημένο Καλάθι Αγορών
/ Περιγραφές Πελατών

Συγκρίσεις μεταξύ προϊόντων

Πολλά e-shops σε μια ιστοσελίδα

Λίστα προϊόντων που είναι επιθυμητά (wishlist)

Κατηγορίες προϊόντων σε πολλά επίπεδα

Προηγμένη αναζήτηση προϊόντων

Κριτικές αλλά και αξιολογήσεις προϊόντων
από τους πελάτες σας

Δημιουργία προϊόντων ειδικού τύπου όπως:
ομαδοποιημένα προϊόντα ή ψηφιακά προϊόντα – υπηρεσίες.

Δυνατότητα ορισμού σχετικών προϊόντων

Κουπόνια εκπτώσεων

Εφαρμογή εκπτώσεων σε πολλά προϊόντα μαζί

Κανόνες προσφορών καλαθιού και κανόνες
προϊόντος

Σύστημα αποστολής για emails ενημέρωσης
στους πελάτες σας (Newsletter)

Δυνατότητα επιλογής αποστολής προϊόντων σε πολλές διευθύνσεις μαζί, με μια μόνο παραγγελία

Σύστημα ειδοποιήσεων πελατών (επιβεβαίωση παραγγελίας, ενημέρωση κατάστασης παραγγελίας, ολοκλήρωση παραγγελίας, αποστολή τιμολογίου)

Απεριόριστες σελίδες με στατικό περιεχόμενο

Πληρωμές με Paypal, αντικαταβολή και πιστωτική κάρτα

SEO

Βελτιστοποίηση smartphone

Η σημασία
της ενημέρωσης
Magento

Με το Magento μπορούμε να ξεκινήσουμε σε ένα βασικό επίπεδο και στη συνέχεια, αφού αισθανθούμε εξοικειωμένοι και δούμε πόσο επιτυχείς είναι ορισμένες λειτουργίες
μπορούμε να επεκταθούμε και να προσθέσουμε ίσως και άλλα στοιχεία σε αυτά.

Για πιο προχωρήμενες εφαρμογές υπάρχουν οι εκδόσεις Enterprise και Professional του Magento τις οποίες θα πρέπει να τις πληρώσουμε και τα οφέλη τους είναι ότι έχουμε πλήρη εγγύηση και υπηρεσίες υποστήριξης.

Αυτές οι εκδόσεις όμως είναι πιο κατάλληλες και απαραίτητες για μεγαλύτερες online εφαρμογές λιανικής πώλησης.

Πολύ τακτικά υπάρχουν ενημερώσεις και νέες εφαρμογές λογισμικού έτσι ώστε η έκδοση της πλατφόρμας Magento Community θα είναι πάντα ενημερωμένη. Η λήψη τακτικών ενημερώσεων διατηρεί τη Magento εφαρμογή μας <καθαρή> και την ασφάλεια σίγουρη.

 

Magento
Θέματα και Στυλ

Το Magento επικεντρώνεται περισσότερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και θέματα και όχι την αισθητική.

Υπάρχουν όμως χιλιάδες δωρεάν και επί πληρωμή themes που είναι διαθέσιμα online και τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε είδους e-shop.

Μπορούμε βέβαια να δημιουργήσουμε με τους γραφίστες μας το δικό μας εικαστικό (theme), αν έχουμε το χρόνο και το ανάλογο budget που αυτό απαιτεί.

Τι είναι
το Magento;

Το Magento είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και η έκδοση Magento Community είναι δωρεάν!

Η ευελιξία και ο πλούτος των χαρακτηριστικών είναι μερικοί από τους λόγους που αυτό το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί από 1 εκατομμύριο χρήστες και πάνω. Το Magento είναι στην αγορά ως μία από τις ισχυρότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για οποιουδήποτε είδος καταστήματος που ψάχνει για μια λύση online.

 

Για τι μπορεί
να χρησιμοποιηθεί
το Magento;

Το Magento είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και η έκδοση Magento Community είναι δωρεάν!

Η ευελιξία και ο πλούτος των χαρακτηριστικών είναι μερικοί από τους λόγους που αυτό το λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί από 1 εκατομμύριο χρήστες και πάνω. Το Magento είναι στην αγορά ως μία από τις ισχυρότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για οποιουδήποτε είδος καταστήματος που ψάχνει για μια λύση online.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για να κατηγοριοποιήσουμε , αλλά αυτά που περιγράφονται παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μέσω της έκδοσης του Magento Community:

 

Έλεγχος καταστημάτων λιανικής πώλησης και ιστοσελίδων από ένα admin panel

Κατάλογος τιμών

Ποικιλία σε συνάλλαγμα

One Page Checkout

Ταμπλό Πληροφόρησης

Μη χρησιμοποιημένο Καλάθι Αγορών
/ Περιγραφές Πελατών

Συγκρίσεις μεταξύ προϊόντων

Πολλά e-shops σε μια ιστοσελίδα

Λίστα προϊόντων που είναι επιθυμητά (wishlist)

Κατηγορίες προϊόντων σε πολλά επίπεδα

Προηγμένη αναζήτηση προϊόντων

Κριτικές αλλά και αξιολογήσεις προϊόντων
από τους πελάτες σας

Δημιουργία προϊόντων ειδικού τύπου όπως:
ομαδοποιημένα προϊόντα ή ψηφιακά προϊόντα – υπηρεσίες.

Δυνατότητα ορισμού σχετικών προϊόντων

Κουπόνια εκπτώσεων

Εφαρμογή εκπτώσεων σε πολλά προϊόντα μαζί

Κανόνες προσφορών καλαθιού και κανόνες
προϊόντος

Σύστημα αποστολής για emails ενημέρωσης
στους πελάτες σας (Newsletter)

Δυνατότητα επιλογής αποστολής προϊόντων σε πολλές διευθύνσεις μαζί, με μια μόνο παραγγελία

Σύστημα ειδοποιήσεων πελατών (επιβεβαίωση παραγγελίας, ενημέρωση κατάστασης παραγγελίας, ολοκλήρωση παραγγελίας, αποστολή τιμολογίου)

Απεριόριστες σελίδες με στατικό περιεχόμενο

Πληρωμές με Paypal, αντικαταβολή και πιστωτική κάρτα

SEO

Βελτιστοποίηση smartphone

Η σημασία
της ενημέρωσης
Magento

Με το Magento μπορούμε να ξεκινήσουμε σε ένα βασικό επίπεδο και στη συνέχεια, αφού αισθανθούμε εξοικειωμένοι και δούμε πόσο επιτυχείς είναι ορισμένες λειτουργίες
μπορούμε να επεκταθούμε και να προσθέσουμε ίσως και άλλα στοιχεία σε αυτά.

Για πιο προχωρήμενες εφαρμογές υπάρχουν οι εκδόσεις Enterprise και Professional του Magento τις οποίες θα πρέπει να τις πληρώσουμε και τα οφέλη τους είναι ότι έχουμε πλήρη εγγύηση και υπηρεσίες υποστήριξης.

Αυτές οι εκδόσεις όμως είναι πιο κατάλληλες και απαραίτητες για μεγαλύτερες online εφαρμογές λιανικής πώλησης.

Πολύ τακτικά υπάρχουν ενημερώσεις και νέες εφαρμογές λογισμικού έτσι ώστε η έκδοση της πλατφόρμας Magento Community θα είναι πάντα ενημερωμένη. Η λήψη τακτικών ενημερώσεων διατηρεί τη Magento εφαρμογή μας <καθαρή> και την ασφάλεια σίγουρη.

 

Magento
Θέματα και Στυλ

Το Magento επικεντρώνεται περισσότερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά και θέματα και όχι την αισθητική.

Υπάρχουν όμως χιλιάδες δωρεάν και επί πληρωμή themes που είναι διαθέσιμα online και τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε είδους e-shop.

Μπορούμε βέβαια να δημιουργήσουμε με τους γραφίστες μας το δικό μας εικαστικό (theme), αν έχουμε το χρόνο και το ανάλογο budget που αυτό απαιτεί.

Πακέτα Κατασκευής E-Shop με Voucher Ψηφιακών Eργαλείων

Εάν θέλετε να δημιουργήστε το δικό σας μοντέρνο και σύγχρονο e-shop με όλες τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους τις αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και είστε δικαιούχος του voucher για τα Ψηφιακά εργαλεία του προγράμματος “Ψηφιακός Μετασχηματισμός των επιχειρήσεων” εκμεταλλευτείτε την επιδότηση έως 90% και αποκτήστε άμεσα το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας και να αυξήστε τον τζίρο και τα κέρδη σας.

Eshop Ultimate

  • Λιανικής και χονδρικής πώλησης B2B & B2C
  • 4 Χρήστες, 4 Συσκευές
  • Πλατφόρμα WordPress
  • Εργαλείο Woocommerce
  • SSL Certificate
  • Υπηρεσία Φιλοξενίας 1 έτος
  • Απεριόριστες Kατηγορίες προϊόντων
  • Απεριόριστα προϊόντα
  • Δημιουργία σελίδων
  • Φίλτρα Προϊόντων
  • Εγγραφή χρηστών (Username & Password)
  • Wishlist
  • Εργαλείο διαχείρισης παραγγελιών
  • Δυνατότητα εξαγωγής παραγγελιών σε PDF
  • Χάρτης Google
  • Gallery φωτογραφιών
  • Φόρμα επικοινωνίας
  • Blog άρθρων / νέων
  • Καλάθι αγορών
  • Προσθήκη συνδέσμων Social Media
  • Φόρμα εγγραφής σε Newsletter
  • Basic SEO
  • GDPR συμμόρφωση
  • Responsive Design για προσαρμογή σε κάθε οθόνη
  • Επιλογή ανάμεσα σε σύγχρονα Templates
  • Υποστήριξη 2 γλώσσες
  • Tρόποι πληρωμής (Αντικαταβολή, Κατάθεση, Paypal, 2 Τραπεζική Κάρτα)
  • Εκπαίδευση για Διαχείριση κειμένου, εικόνας, προϊόντος
  • Περιβάλλον διαχείρισης αποθήκης
  • Σύστημα διαχείρισης πελατών
  • Δυνατότητα εκπτώσεων / κουπονιών ανά προϊόν
  • Στατιστικά επισκεψιμότητας