Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Custom δημιουργία και σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ.

Σε όλα τα παραπάνω πακέτα η SmartWebDesign μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε λειτουργία είναι απαραίτητη για την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Αφού μας αναλύσετε τα θέλω σας και τις ιδιαιτερότητες σας, σε συνεργασία μαζί σας θα προσαρμόσουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας προκειμένου να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το
αποτέλεσμα που θα σας παραδώσουμε.

Επιπλέον εάν οι απαιτήσεις σας ξεπερνούν τα δεδομένα της απλής κατασκευής και δημιουργίας μιας ιστοσελίδας, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε μια εντελώς custom εφαρμογή τόσο από άποψη design
όσο και από άποψη προγραμματισμού.Σας εγγυόμαστε ότι ο σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας που θα σας παραδώσουμε θα είναι της απολύτου αρεσκείας σας.

 

Κόστος επιπλέον προτεινόμενων εργασιών

Είδος Εργασίας

CUSTOM TEMPLATE

Ο σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας είναι η ειδικότητα μας. Εφόσον οι ανάγκες σας και οι προτιμήσεις σας ξεπερνούν τα πλαίσια ενός έτοιμου template, οι έμπειροι γραφίστες μας μπορούν να σχεδιάσουν για σας ένα πρωτότυπο και μοναδικό custom template.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Η σύνδεση του εταιρικού σας λογότυπου με την επωνυμία σας, το domain σας και τον χαρακτήρα και την δραστηριότητα της επιχείρησης σας είναι για μας τέχνη. Η επιλογή ενός καλαίσθητου, έξυπνου και μοναδικού λογότυπου θα γίνει από εσάς μέσα από τη δημιουργία και τον σχεδιασμό αρκετών εναλλακτικών προτάσεων που θα σας κάνουμε.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Γραφίστες με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο αλλά και με πολύ μεγάλη φαντασία μπορούν να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα. Σχεδιάζουμε το λογότυπο, τα folder, τις εταιρικές κάρτες σας και ότι άλλο χρειάζεστε για την σωστή προώθηση και προβολή της επιχείρηση σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ NEWSLETTER

Ένα από τα βασικά κανάλια επικοινωνίας για την προώθηση των δραστηριοτήτων σας και το internet Marketing αποτελεί η αποστολή ενημερωτικών Newsletters. Εγκαθιστούμε και αναλαμβάνουμε την εκμάθηση σας σε ένα σύστημα Newsletter για να μπορείτε να αποστέλλετε ενημερωτικά e-mail στους επισκέπτες σας όποτε θέλετε εύκολα και γρήγορα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΛΩΣΣΕΣ

Πιθανόν το κοινό στο οποίο απευθύνεστε να μην βρίσκετε μόνο στην Ελλάδα και η χρήση περισσότερων γλωσσών να είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σας. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε κατά την δημιουργία και τον σχεδιασμό της δυναμικής ιστοσελίδας σας ή και μετέπειτα όσες και όποιες γλώσσες επιθυμείτε.

DOWNLOADS – UPLOADS

Σε πολλές περιπτώσεις ανάλογα με τη φύση της δραστηριότητας σας υπάρχει η πιθανότητα να χρειάζεστε το κατέβασμα και ανέβασμα αρχείων από και προς την ιστοσελίδα σας η το e-shop σας. Με την εγκατάσταση ενός προσθέτου για διαχείριση αρχείων το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση του αυτό γίνεται παιχνιδάκι.

VIDEO GALLERY

Θέλετε να παρουσιάστε την δουλειά σας η να προβάλετε θέματα σχετικά με την δραστηριότητα σας μέσα από video για να γίνουν πιο άμεσες και ποιο κατανοητές από τους πελάτες σας, Εισάγετε video από το youtube, το vimeo ή ακόμα προσθέστε οποιοδήποτε video θέλετε να προβάλετε μέσα από την ιστοσελίδα σας! Σας δίνουμε την δυνατότητα αυτή εγκαθιστώντας την κατάλληλη εφαρμογή για video upload και σας μαθαίνουμε να την χρησιμοποιείτε.

GALLERY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Στην SmartWebDesign εφόσον η απλή παρουσίαση των προϊόντων σας, των υπηρεσιών σας ή των έργων σας δεν σας καλύπτει προχωράμε στην εγκατάσταση και εκμάθηση Image Gallery για να μπορείτε να προσθέτετε απεριόριστες εικόνες τις αρεσκεία σας κατηγοριοποιημένες και με περιγραφή της κάθε μίας.

GOOGLE ADWORDS (PAY PER CLICK ADVERTISTING)

Σχεδιάζουμε την Pay Per Click Advertising (Google AdWords) καμπάνια σας πάνω στις λέξεις κλειδιά (key words) που επιθυμείτε και που φυσικά σας προτείνουμε, έτσι ώστε να έχετε απολύτως στοχευμένα αποτελέσματα και να μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα χωρίς λόγο. Σας βοηθάμε να αξιοποιήσετε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το ποσό που θέλετε να ορίσετε σαν budget για την προώθηση και την προβολή σας στη Google.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Τα Socia Media αποτελούν πλέον ένα από τα βασικότερα κανάλια επικοινωνίας και διαφημίσεις στο internet marketing. Η SmartWebDesign παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτόν τον τομέα μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δίκτυα σας σε αυτές τις κοινότητες. Αναλαμβάνουμε τόσο να δημιουργήσουμε το προφίλ σας, όσο και να το διαχειριζόμαστε εμείς για λογαριασμό σας.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (S.E.O.)

Είναι σαφές ότι όταν παίρνουμε την απόφαση για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας, σκοπό έχουμε να αυξήσουμε και να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας, να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας και τις δραστηριότητες μας. Στόχος μας είναι λοιπόν να δούνε και να επισκεφτούν όσο περισσότεροι γίνεται την ιστοσελίδα μας ή το e-shop μας. Η SmartWebDesign σας προσφέρει τεχνικές προώθησης της ιστοσελίδας ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας Search Engine Optimization, (SEO). Διαφήμιση στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν, στοχεύοντας αποκλειστικά στους χρήστες που ενδιαφέρονται για ότι προσφέρετε. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και κάθε σελίδα που δημιουργούμε σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με διαφορετικά κριτήρια.

 

Για οτιδήποτε σας απασχολεί

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας