Ανακατασκευή ιστοσελίδας: Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε;

ανακατασκευη-ιστοσελιδας-smartwebdesign

Τα πάντα δείχνουν (και είναι) παλιά και ξεπερασμένα με την πάροδο του χρόνου. Οι ιστοσελίδες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση με αποτέλεσμα να χρειάζονται την λεγόμενη ανακατασκευή κάθε 4 χρόνια περίπου. Πάρτε ως παράδειγμα ένα κατάστημα, στο οποίο μία αλλαγή στη διακόσμηση αυτόματα θα το ανανεώσει στα μάτια των πελατών του. Έτσι ακριβώς λειτουργεί και μία ιστοσελίδα, στην οποία μία αλλαγή ή γενικότερα μία σειρά αλλαγών θα ανανεώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της για την επιχείρηση σας και τα προιόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Άλλωστε, σε έναν κόσμο που αλλάζει και εξελίσσεται αδιάκοπα και με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς, δεν θα ήταν σοφή επιλογή να κρατήσετε ως έχει την ιστοσελίδα σας για χρόνια. Κάθε site, όσο άρτια και σωστά σχεδιάστηκε όταν κατασκευάστηκε, πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής και να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία στο χρήστη. Προσαρμοστείτε στο σύγχρονο περιβάλλον, ανανεώστε την ιστοσελίδα σας και το περιεχόμενο της και βγείτε κερδισμένοι.

Μην διώχνετε τους (υποψήφιους) πελάτες σας

Μία ιστοσελίδα που έχει καιρό να ανανεωθεί αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους για χαμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για παράπονα πελατών. Σε περίπτωση που τα μηνύματα που θέλετε να εξωτερικεύσετε ως επιχείρηση προς το κοινό σας έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ με την πάροδο του χρόνου και η ιστοσελίδα σας αδυνατεί να αναδείξει τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας, τότε ήρθε ο καιρός να προβείτε σε μία γενναία ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας.

κρατηστε-τους-πελατες-σας-με-ανανεωμενη-ιστοσελιδα-smartwebdesign

Αντιθέτως, κάντε τους να σας προσέξουν

Μία ιστοσελίδα πρέπει να διαθέτει μοντέρνο και φρέσκο design, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών είτε αυτοί είναι τακτικοί επισκέπτες είτε βλέπουν το site σας για πρώτη φορά. Κάποια ενδεικτικά σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία ιστοσελίδα είναι τα ακόλουθα:

  • Φορτώνει γρήγορα
  • Είναι εύκολη στη χρήση
  • Ο τρόπος πλοήγησης είναι κατανοητός σε όλες τις σελίδες
  • Το περιεχόμενο είναι σωστά οργανωμένο και φυσικά ενδιαφέρον για τους επισκέπτες

Σημάδια ότι η ιστοσελίδα σας χρειάζεται ανακατασκευή

Η ιστοσελίδα δεν είναι εύκολη στην επεξεργασία της

Η τεχνολογία προχωράει και συνεχώς γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Για παράδειγμα, οι ιστοσελίδες πλέον πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολες στην επεξεργασία και τον χειρισμό τους. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη και για να το επιτύχετε αυτό πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε εσείς οι ίδιοι κάποιες αλλαγές.

Η ιστοσελίδα δεν είναι φιλική προς τις κινητές συσκευές

mobile-friendly-ιστοσελιδες-smartwebdesign

Στις μέρες μας, το να είναι ένα site φιλικό σε κινητές συσκευές είναι το Α και το Ω. Εάν η ιστοσελίδα δεν προσαρμόζεται όπως πρέπει στις κινητές συσκευές, τότε αντιμετωπίζετε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα σύμφωνα με την Google. Γι’ αυτό άλλωστε, αποτελεί και έναν από τους σημαντικότερους λόγους ανακατασκευής ενός site. Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας προσφέρει εύκολο χειρισμό σε κινητά τηλέφωνα και  tablets. Διαφορετικά, το site σας θα χάσει την κατάταξη του στη σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης της Google και επομένως και τους πελάτες σας.

Η ιστοσελίδα δεν παράγει πωλήσεις

Παρατηρείτε χαμηλές ή ακόμα και μηδενικές πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας;

Η ιστοσελίδα σας αποφέρει χαμηλά κέρδη στην επιχείρηση σας;

Πιστεύετε ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο;

Αν η απάντηση σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε είναι ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας. Ανανεώνοντας το site σας, να είστε σίγουροι πως θα δείτε τεράστια διαφορά στις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Παλαιότητα κατασκευής

Εάν το site της επιχείρησης σας είναι άνω των 4 ετών, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει μείνει πίσω στις τάσεις σχεδιασμού και γενικότερα στις εξελίξεις. Τα 4 χρόνια, παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται ένα μικρό χρονικό διάστημα για ανακατασκευή μίας ιστοσελίδας, είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα όσον αφορά τον ανταγωνισμό στο διαδίκτυο και τις τάσεις στο website design.

Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων συνεχώς ψάχνουν νέους τρόπους για να προσελκύσουν όσο γίνεται περισσότερους επισκέπτες/πελάτες. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας αν θέλετε να ακολουθήσετε και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Διαδικασία ανακατασκευής ιστοσελίδας

διαδικασια-ανακατασκευης-ιστοσελιδας-smartwebdesign

  1. Ανάλυση Αναγκών

Έπειτα από εκτενή συζήτηση, αναλύουμε τις ανάγκες και τους στόχους της ιστοσελίδας που θέλετε να κατασκευάσετε και συλλέγουμε όλο το απαραίτητο υλικό.

  1. Σχεδιασμός & Ανάπτυξη

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα σας κάνοντας χρήση όλων των νέων τεχνολογιών, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και ενσωματώνουμε το τελικό περιεχόμενο.

  1. Ποιοτικός Έλεγχος & Παράδοση

Διενεργούμε τον τελικό έλεγχο και διαμόρφωση της ιστοσελίδας μετά από πιθανές δικές σας αλλαγές. Τέλος, σας εκπαιδεύουμε στο σύστημα διαχείρισης της ιστοσελίδας και σας την παραδίδουμε.

Κόστος ανακατασκευής ιστοσελίδων

Το κόστος ανακατασκευής μίας ιστοσελίδας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αν έχετε αποφασίσει να ανανεώσετε το site σας καθαρά για λόγους αισθητικής, τότε το κόστος θα είναι αρκετά χαμηλότερο συγκριτικά με το αν χρειάζεται και παρέμβαση στον τρόπο  με τον οποίο λειτουργεί γενικότερα το site.

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, οι οποίες πρέπει να αναλυθούν έτσι ώστε να σας παρέχουμε ένα ενδεικτικό κόστος για την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να κοστολογήσουμε και να σας δώσουμε μία προσφορά βάση των αναγκών του site σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Στη SmartWebDesign, διαθέτουμε μία ομάδα έμπειρων και ικανών developers και web designers, οι οποίοι έχουν μεγάλο ιστορικό, στη δημιουργία και ανακατασκευή ιστοσελίδων. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε τις πλέον κατάλληλες λύσεις στους πελάτες μας και να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες τους. Στόχος μας είναι πάντα να σας παραδώσουμε μία σύγχρονη, λειτουργική ιστοσελίδα η οποία θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας και θα πετυχαίνει το σκοπό της!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ανακατασκευή ή για τη δημιουργία μίας εντελώς νέας ιστοσελίδας.

scroll-to-top