ΕΣΠΑ - Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | SmartWebDesign

Κατασκευή ιστοσελίδας με επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ

Κατασκευή Ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι δικαίωμα όλων.
2 Απριλίου 2015
Η SmartWebDesign σε νέα μεγαλύτερα σύγχρονα γραφεία
10 Νοεμβρίου 2015

Κατασκευή ιστοσελίδας με επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ

Έχετε σκεφτεί ποτέ την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop προκειμένου να προωθήσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και έχετε σταματήσει την πραγματοποίηση του αναλογιζόμενοι το κόστος;

Σας έχει απασχολήσει ποτέ αν η κατασκευή ενός website αποτελεί για σας κόστος ή επένδυση;

Εκμεταλλευτείτε την επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ και μειώστε στο ελάχιστο το κόστος.

Στη SmartWebDesign σας αντιμετωπίζουμε σαν συνεργάτες και όχι σαν πελάτες. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τους πελάτες σας και να προωθήσετε καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας έτσι ώστε από τα προσδοκόμενα κέρδη η αμοιβή μας να μην αποτελεί για σας πρόβλημα.

Διαλέξτε δυναμική ιστοσελίδα από 190 €. Για την κατασκευή οποιουδήποτε website, και eshop σας προσφέρουμε δωρεάν domain και hosting για τον πρώτο χρόνο.

Κατανοούμε απόλυτα τους υψηλούς στόχους σας. Μέσα από το ολοκληρωμένο Internet Marketing που σας προσφέρουμε σας βοηθάμε να τους πετύχετε.

Η παρουσίαση μιας ιστοσελίδας είναι η βασικότερη παράμετρος για την επιτυχία της. Δημιουργούμε με φαντασία, ελκυστικές ιστοσελίδες για τους επισκέπτες σας καθώς και έξυπνα διαφημιστικά Banners.

Η ραγδαία εξέλιξη των Social Media τα καθιστά απολύτως απαραίτητα για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop. Για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής κίνησης στην ιστοσελίδας σας επιστρατεύουμε τεχνικές Social Media Marketing με σελίδες ή καμπάνιες σε Social Media sites.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop είναι η αρχή. Εμείς στη SmartWebDesign, εφόσον το επιθυμείτε, θα είμαστε δίπλα σας για πλήρη υποστήριξη και μετά την παράδοση του web site σας έτσι ώστε να μην νιώθετε ποτέ ανασφαλείς.

Η SmartWebDesign είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή websites και e-shops. Με καινοτόμες λύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας καθοδηγήσουμε για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop. Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να ξεκινήσετε τις online πωλήσεις. Οι διαδικασίες για την κατασκευή e-shop είναι αρκετά απλές και γρήγορες. Καλέστε μας άμεσα και ελάτε από τα γραφεία μας για να σας κάνουμε παρουσίαση για τη δημιουργία ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος.