Η SmartWebDesign εντάσσεται στις δραστηριότητες της ANGEL NET ΙΚΕ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων και του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2010 τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εμπειρία και η γνώση στη δημιουργία ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι αυτό που μοιραζόμαστε με τους πελάτες, και ξέροντας ότι οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση δίνουμε τη μεγαλύτερη αξία στα χρήματα που ξοδεύετε. Στόχος μας στην SmartWebDesign, είναι ο αρμονικός συνδυασμός του όμορφου design με την έξυπνη τεχνολογία. Κατανοούμε πλήρως ότι μια υπέροχη ιστοσελίδα, ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα ωραίο λογότυπο, δεν είναι αρκετά για εσάς. Χρειάζεστε αποτελέσματα. Θέλετε η επένδυσή σας στον χώρο του διαδικτύου να αποδώσει άμεσα.

Το να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι να αρέσει, να πουλάει και να έχει επισκεψιμότητα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ!

Πολλές εταιρίες προσφέρουν web design και web development services αλλά λίγες είναι έτοιμες να κάνουν την πρόσθετη εργασία που απαιτείται για να καταστήσουν τον πελάτη τους ικανοποιημένο. Είμαστε μια εταιρία που παρακολουθεί τις εξελίξεις και χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η δραστηριότητα μας δεν περιορίζεται μόνο στη δημιουργία ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη αλλα επεκτείνεται και σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων στον κλάδο της πληροφορικής. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στη δική σας ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη με επαγγελματισμό και συνέπεια και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας χαρακτηρίζεται από αισθητική, λειτουργικότητα και καινοτομία. Εφόσον οι δυνατότητες μας και η φιλοσοφία μας σας καλύπτουν και ταιριάζουν με τα δικά σας θέλω θα ήμασταν ευτυχείς να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία ιστοσελίδας που θα σας καλύπτει απόλυτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο : +30 2310-454788 ή στείλτε μας email στο info@smartwebdesign.gr