100% Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή Ε-shop

Κατασκευή Ιστοσελίδων μέσω ΕΣΠΑ με επιδότησης έως 5000€Ξεκινάει άμεσα, σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ανάπτυξης, Πρόγραμμα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την κατασκευή e-shop ύψους έως και 5.000 ευρώ.

Το ποσό που πρόκειται να επιδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατασκευή e-shop είναι 80.000.000€, εξαιρετικά υψηλό, γεγονός που μπορεί να δώσει τη δυνατότητα ψηφιακής αναβάθμισης σε τουλάχιστον 16.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Η επιδότηση θα αφορά φυσικά καταστήματα, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που είχαν μείνει εκτός της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και θα δώσει την δυνατότητα σε αυτές να διανέμουν και να πωλούν τα προϊόντα τους διαδικτυακά.

Πολύ σημαντικό είναι ότι η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ξεπερασμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop), δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα. Μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στην οργάνωση και υποστήριξη υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων  η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την υποβολή της αίτησης υπαγωγής σας καθώς επίσης και την παροχή κάθε είδους τεχνικής βοήθειας αναφορικά με τον εν λόγω έργο, κατά τη διάρκεια υλοποίησης του.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σας παρέχουμε την δυνατότητα διασύνδεσης του e-shop με διαχειριστικά προγράμματα ERP & διασύνδεση με XML (Skroutz, Bestprice κλπ). Οι παραπάνω υπηρεσίες συγκαταλέγονται στην μακρόχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε που εγγυάται την ασφαλή και ομαλή διασύνδεση των καταστημάτων.

Η SmartWebDesign, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μελέτης και κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και της επιτυχημένης διαδικτυακής προβολής τους μέσα από τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (SEO), ή Google Ads, καθώς και μέσα από τα social media, είναι σε θέση να σας προσφέρει έγκυρες, ασφαλείς και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στο Πρόγραμμα.

Εφόσον σας ενδιαφέρει να σας ενημερώσουμε  αναλυτικά για το νέο Πρόγραμμα και καλύπτετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310-454788 ή στείλτε μας mail στο info@smartwebdesign.gr

Επίσης για εκδήλωση ενδιαφέροντος για επιδότηση κατασκευής e-shop από το ΕΣΠΑ, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα :

    scroll-to-top