Εύκολες γρήγορες οικονομικές λύσεις | Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Σχεδιασμός ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | Δημιουργία ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη | SmartWebDesign

Εύκολες γρήγορες οικονομικές λύσεις

2013-07-16-163024www

Για την κατασκευή ιστοσελίδων και την δημιουργία eshop σας προσφέρουμε δωρεάν για τον πρώτο χρόνο domain, hosting και εκτός των βασικών πακέτων τεχνική υποστήριξη για 10 ώρες.

Κατά τη διαδικασία κατασκευής και ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές προτιμήσεις μας. Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η πρόταση που θα κάνουμε προκειμένου να δώσουμε τη λύση για τον ιστοχώρο σας. Οι επιχειρησιακοί σκοποί και στόχοι και ο προϋπολογισμός σας. Στη βάση αυτή θα προτείνουμε την καταλληλότερη λύση που θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έχουμε μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και μεγάλη πείρα και εξειδίκευση σε τεχνολογίες OOP PHP (Object Oriented Programming).

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop που είναι πολύ απαιτητικό και πολύπλοκο και που θα μπορεί να αναπτυχθεί στο μέλλον σε μεγάλη κλίμακα; Έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ακόμη και την πιο περίπλοκη web εφαρμογή. Δεν έχουμε κανέναν φόβο να αναλάβουμε πολύ μεγάλα έργα γιατί παρότι είμαστε μια καινούργια εταιρία ο καθένας από εμάς κουβαλάει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο.