Διαφημιστείτε όταν αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας!

Οι διαφημίσεις Google Ads δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαφημιστούν ακριβώς τη στιγμή που οι πελάτες αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το 90% των χρηστών του ελληνικού ίντερνετ χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης της Google

 

Κανάλια Διαφήμισης Google Ads

Οι διαφημίσεις αναζήτησης δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβληθούν τη στιγμή που οι δυνητικοί πελάτες αναζητούν πληροφορίες σχετικές με τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα που προσφέρουν.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των διαφημίσεων είναι ότι ο διαφημιζόμενος χρεώνεται μόνο όταν ο χρήστης κάνει click πάνω στη διαφήμισή του (Pay Per Click).

Πραγματοποιώντας το κατάλληλο keyword research έτσι ώστε να εντοπιστούν οι λέξεις κλειδιά με τη μεγαλύτερη εμπορική σημασία για την εκάστοτε επιχείρηση, με σωστή σχεδίαση και δομή καμπάνιας και φυσικά με συνεχή βελτιστοποίηση το ROI (Return On Investment) μίας καμπάνιας μπορεί να είναι εντυπωσιακό.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης είναι ιδανικές αν θέλετε: Υψηλές Θέσεις στα Αποτελέσματα Αναζήτησης, Συνεχή & Καθημερινή Επισκεψιμότητα, Άμεσα Αποτελέσματα

Διαφημίσεις Αναζήτησης - Ads - SmartWebDesign

Προβάλλετε την επιχείρησή σας με ελκυστικά banner ή σε πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους (συμπεριλαμβανομένου Youtube, Gmail κλπ) και εφαρμογές κινητών.

Οι διαφημίσεις προβολής της Google δίνουν τη δυνατότητα στα κοινά που είναι πιο πιθανό να μετατραπούν σε πελάτης με απίστευτη ακρίβεια. Ηλικία, περιοχή, ενδιαφέροντα είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες παραμέτρους στόχευσης.

Τα Display Ads, σε αντίθεση με τις διαφημίσεις αναζήτησης, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβληθούν και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του χρήστη στα πρώτα βήματα του αγοραστικού κύκλου ενθαρρύνοντας τους να αναζητήσουν το brand, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι διαφημίσεις προβολής είναι ιδανικές αν θέλετε: Brand Awareness, Στόχευση Συγκεκριμένου Κοινού, Χαμηλότερο Κόστος Προβολής

Διαφημίσεις Προβολής - SmartWebDesign

Εάν είστε έμπορος λιανικής πώλησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Shopping Ads για να προωθήσετε το online κατάστημά σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να βρείτε τα κατάλληλα leads.

Αυτές οι διαφημίσεις είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές επειδή παρουσιάζουν μια εικόνα υψηλής ποιότητας στη λίστα προϊόντων, καθώς και την τιμή του εν λόγω προϊόντος.

Οι διαφημίσεις shopping χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα δεδομένα των προϊόντων που έχουν περαστεί στο Merchant Center, και όχι λέξεις-κλειδιά, για να αποφασίσουν πώς και πού να προβάλλουν τις διαφημίσεις σας.

Οι διαφημίσεις προβολής είναι ιδανικές αν θέλετε: Brand Awareness, Στόχευση Συγκεκριμένου Κοινού, Χαμηλότερο Κόστος Προβολής

Shopping Διαφημίσεις - SmartWebDesign

Γιατί διαφήμιση Google Ads

Η καθημερινή επαφή που έχουν οι χρήστες με τα προϊόντα της Google, όπως η μηχανή αναζήτησής της, η περιήγηση σε site με διαφημιστικά banner Adsense και η καθημερινή προβολή video στο Youtube, τα καθιστά ιδανικά για τις επιχειρήσεις ώστε να διαφημιστούν στους δυνητικούς πελάτες τους.

1. Εξειδεικευμένη στόχευση

Η πλατφόρμα διαφήμισης της Google προσφέρει στο διαφημιζόμενο εξαιρετικές δυνατότητες στόχευσης στο δυνητικό κοινό του. Αυτές είναι:

 • Ηλικία
 • Τοποθεσία
 • Ενδιαφέροντα
 • Φύλο
 • Γλώσσα
 • Αναζητήσεις στη Google
 • Συσκευή

Συνδυάζοντας τις δυνατότητες στόχευσης της Google μπορείτε να προβληθείτε στο διαφημιστικό κοινό που είναι πιο πιθανό να μετατραπεί σε πελάτη σας και να έχετε το μέγιστο Return On Investment.

2. Κόστος

Στις διαφημίσεις Google Ads χρεώνεσαι μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στη διαφήμιση σας ανεξάρτητα από το πόσες φορές αυτή έχει εμφανιστεί.

Με μία γρήγορη σύνδεση στην πλατφόρμα διαχείρισης των διαφημίσεων μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόσα ξοδεύετε στις διαφημίσεις σας.

3. Μετρήσιμα αποτελέσματα

Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις εκτός διαδικτύου όλα τα αποτελέσματα των διαφημίσεων στη Google είναι μετρήσιμα. Εμφανίσεις, κλικ, πωλήσεις, χρόνος παραμονής στο site είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορείτε να γνωρίζετε από τα Google Ads.

Πόσο κοστίζουν

Το κόστος της διαφήμισης Google Ads χωρίζεται σε 2 σκέλη:

 • το διαφημιστικό budget που δίνεται εξ’ολοκλήρου στη Google
 • και το fee του εκάστοτε agency ή οποιουδήποτε τις τρέχει για λογαριασμό σας.

Η αλήθεια είναι πως το πόσο του διαφημιστικού budget δεν είναι σταθερό και μπορεί να έχει τεράστιες αποκλίσεις. Οι παράγοντες που το επηρεάζουν είναι:

 • Μέγεθος Ανταγωνισμού
 • Όγκος Αναζήτησης Ανά Keyword
 • Αριθμός Λέξεις Κλειδιών
 • Στόχος Καμπάνιας
 • Περιοχή Στόχευσης

Μιας και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το διαφημιστικό budget είναι συγκεκριμένο προσπαθούμε πάντα να βρούμε τη χρυσή τομή ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή απόδοση!

Στη SmartWebDesign προτείνουμε ως ελάχιστο διαφημιστικό budget τα 300€ ανά μήνα ώστε να μπορούν να υπάρξουν μετρήσιμα και ικανά αποτελέσματα.

Διαφήμιση Google Ads με τη SmartWebDesign – Google Partner

Ως αναγνωρισμένος Google Partner, στη SmartWebDesign έχουμε εκτελέσει εκατοντάδες επιτυχημένες καμπάνιες Google Ads για λογαριασμό των πελατών μας.

Στόχος μας είναι πάντα η επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων των πελατών μας μέσω της κατάλληλης προώθησής τους.

Βελτιστοποιούμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαφημιστικές καμπάνιες με άμεσα και απολύτως μετρήσιμα αποτελέσματα.

Διαφήμιση Google - Google Partner - SmartWebDesign