Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής γρήγορων, ασφαλών και πλήρως λειτουργικών WordPress ιστοσελίδων. Είτε πρόκειται για μία απλή ιστοσελίδα παρουσίασης είτε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες προϊόντα, στη SmartWebDesign διαθέτουμε μία έμπειρη ομάδα developers εξειδικευμένοι στην δημιουργία WordPress ιστοσελίδων.

Τι είναι το WordPress;

Το WordPress είναι ένα λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού ιστότοπου. Το WordPress ξεκίνησε ως σύστημα blogging, αλλά έκτοτε έχει εξελιχθεί, μέσω των χιλιάδων προσθηκών, widget και θεμάτων, σε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα δημιουργία και διαχείρισης ιστοσελίδων.

Logo Wordpress Κατασκευή Ιστοσελίδων - SmartWebDesign

Ποια είναι τα θετικά του WordPress

1. Ευκολία Διαχείρισης

Ένας από τους κυριότερους λόγους που έχει βοηθήσει στην ραγδαία διάδοση του WordPress και την προτίμησή του για την κατασκευή ενός website, είναι η ευκολία που μπορεί να διαχειριστεί την ιστοσελίδα και από κάποιον μη προγραμματιστή.Ύστερα από μία βασική εκπαίδευση και εκμάθηση, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά κατασκευής της SmartWebDesign, δουλειές όπως το να αλλάξετε μία εικόνα, να κάνετε μία μετατροπή στα κείμενα σας ή να προσθέσετε κάποιο προϊόν απαιτούν μόνο λίγα λεπτά.

2. Plugins & Συνδεσιμότητα

Αυτοί τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 50.000+ διαθέσιμα plugin που μπορούν να προσθέσουν διαφόρων ειδών λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας (προσθήκη δεύτερης γλώσσας, διασύνδεση με τράπεζα για online πληρωμές κλπ) μέσα σε λίγα λεπτά με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος.

3. Φιλικό Στις Μηχανές Αναζήτησης

Η δομή του WordPress και η έμφαση του στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας το κάνει ιδιαίτερα “αγαπητό” στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα, plugins όπως το Yoast, το WordPress SEO ή το Rankmath προσφέρουν πολύ χρήσιμες λύσεις στο SEO μίας ιστοσελίδας.

4. Ασφάλεια

Στο θέμα της ασφάλειας μιας ιστοσελίδας η λύση του WordPress είναι η εξής: Διαρκείς ενημερώσεις και συνεχή εξέλιξη. Τόσο το ίδιο το WordPress σαν λογισμικό αλλά και τα διάφορα plugins πραγματοποιούν updates ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, καταφέρνει να κρατάει τα επίπεδα ασφαλείας του στο πιο υψηλό επίπεδο και να κλείνει οποιοδήποτε κενό ασφαλείας σε μηδενικό χρόνο.

WordPress Ιστοσελίδες Από Τη SmartWebDesign

WordPress Ε-shop Από Τη SmartWebDesign

Anta Uniforms - Κατασκευή Wordpress Ιστοσελίδων - SmartWebDesign
Gel Art - Κατασκευή Wordpress Ιστοσελίδων - SmartWebDesign

Tι περιλαμβάνει η κατασκευή μιας wordpress ιστοσελίδας από τη SmartWebDesign

 • Responsive Design με προσαρμογή σε όλες τις διαστάσεις και οθόνες
 • Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου (CMS)
 • Δωρεάν φιλοξενία στους servers μας για τον πρώτο χρόνο
 • Δωρεάν domain name για τον πρώτο χρόνο
 • Φόρμα επικοινωνίας ή/και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
 • Προσθήκη τοποθεσίας επιχείρησης μέσω Google Maps
 • Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Διασύνδεση με λογαριασμούς social media (Facebook, Twitter, Youtube κλπ)
 • Δημιουργία εταιρικών e-mail λογαριασμών
 • Εναρμόνιση με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)
 • Δημιουργία λογαριασμών σε κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Youtube κλπ)
 • Εγκατάσταση κώδικα παρακολούθησης Google Analytics

Συχνές Ερωτήσεις Για τις WordPress Ιστοσελίδες

Πόσο κοστίζει μια WordPress ιστοσελίδα;

Το κόστος μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ο πιο καθοριστικός συνήθως είναι το αν πρόκειται για σελίδα παρουσίασης ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Από εκεί και πέρα και ανάλογα τις ιδιαιτερότητες κάθε ιστοσελίδας διαμορφώνεται η τιμή.

Στη SmartWebDesign προτείνουμε πάντα ο πελάτης να έρχεται σε επικοινωνία με την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδας που σκοπεύει να αναθέσει το project του και να λάβει μία προσφορά που αναφέρει ρητά τι συμπεριλαμβάνεται στο κόστος κατασκευής.

Πόσο χρόνο χρειάζεται η κατασκευή μιας wordpress ιστοσελίδας;

O χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πολυπλοκότητα μίας ιστοσελίδας και τις λειτουργίες που αυτή θα διαθέτει.

Ανάλογα το project και τις απαιτήσεις του, ο χρόνος κατασκευής μπορεί να είναι από 1 εβδομάδα έως αρκετούς μήνες.

Στη SmartWebDesign ο μέσος χρόνος κατασκευής μίας ιστοσελίδας κυμαίνεται συνήθως στις 3 με 6 εβδομάδες.

Μερικοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τον χρόνο κατασκευής:

 • Εικαστικό. Αν θα είναι έτοιμο theme ή θα προτιμηθεί custom εικαστικό.
 • Σελίδα Παρουσίασης ή E-shop. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες, συνήθως, οπότε απαιτεί και περισσότερο χρόνο υλοποίησης.
 • Γλώσσες. Σε όσες περισσότερες γλώσσες επιθυμούμε να έχει μεταφραστεί μία ιστοσελίδα τόσο μεγαλύτερος ο όγκος εργασιών που απαιτείται.

Φυσικά οι πιθανοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το χρόνο υλοποίησης είναι πάρα πολλοί.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στο site μου;

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην εταιρεία μας περιλαμβάνει δωρεάν εκπαίδευση του πελάτη στις βασικές λειτουργίες διαχείρισης, ώστε να είναι σε θέση να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο site μόνος του (αλλαγές κειμένων, φωτογραφιών). Ωστόσο, σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι πιο εξειδικευμένο, αναλαμβάνουμε εμείς την υποστήριξη κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας για το οποιοδήποτε πιθανό κόστος.

Τι χρειάζεστε από τον πελάτη;

Παραλαμβάνουμε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδάς (φωτογραφίες, video κλπ) σε ψηφιακή μορφή από τον πελάτη. Εκτός από το υλικό του site, βασική προϋπόθεση για ένα άρτιο αποτέλεσμα είναι η συνεχής επικοινωνία και η αγαστή συνεργασία του πελάτη με την εταιρεία.