ALPHA DRIVE RENT A CAR

alpha-drive-rent-a-car-smartwebdesign
  • TaskSEO

Η Alpha Drive Rent a Car, μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική,  επέλεξε την εταιρεία μας για την αύξηση της οργανικής της επισκεψιμότητας. Η συνεργασία της Alpha Drive με τη SmartWebDesign είχε ήδη ξεκινήσει από το 2014 με την κατασκευή της προηγούμενης ιστοσελίδας της. Έχοντας αναγνωρίσει την αξία του digital marketing, η Alpha Drive μας εμπιστεύτηκε για την ανάπτυξη και υλοποίηση μίας data driven SEO στρατηγικής με στόχο τη βελτίωση της θέσης της σε keywords υψηλής εμπορικής σημασίας και ως εκ τούτου την αύξηση των κρατήσεων από οργανικά αποτελέσματα.

84,7%

Αύξηση Κρατήσεων

Ιουνίου 2017 vs 2018

2,5x

Αύξηση Οργανικής Επισκεψιμότητας

4

Διαφορετικές Γλώσσες

Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αν και η Alpha Drive διέθετε ήδη ιστοσελίδα κρίθηκε απαραίτητη η δημιουργία νέας, ώστε να υπάρχουν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Βασικά μας μελήματα κατά τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας ήταν:

  1. Να ενσωματώνει μία φόρμα κρατήσεων που θα ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της Alpha Drive και να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστη και εύκολη στη συμπλήρωση.
  2. Να έχει καλύτερη και πιο συγκεκριμένη δομή από την προηγούμενη ώστε να γίνει πιο εύκολα indexed από τις μηχανές αναζήτησης.
  3. Να έχει το κατάλληλο interface ώστε να ενσωματωθεί αρμονικά το νέο περιεχόμενο του website.

SEO & Content Marketing

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Alpha Drive είναι διεθνές. Η οργάνωση και η υλοποίηση μίας πολυγλωσσικής SEO στρατηγικής ήταν μονόδρομος. Αν και ο κλάδος της ενοικίασης αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, καταφέραμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του site και στις 4 γλώσσες του αυξάνοντας το μερίδιο της Alpha Drive στην αγορά σημαντικά. Βασικός πυλώνας αυτής της επιτυχίας ήταν η εξ’ολοκλήρου δημιουργία του περιεχομένου του νέου website ώστε ο χρήστης να βρίσκει καθ’όλη τη διάρκεια της πλοήγησης του σε αυτό χρήσιμες πληροφορίες που θα τον οδηγήσουν στη συμπλήρωση μίας φόρμας κράτησης.

Το Μέλλον

Ο συνδυασμός μίας στοχευμένης στρατηγικής προώθηση με τις εξαιρετικές τιμές ενοικίασης και την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών της Alpha Drive Rent a Car επέφερε ήδη εντυπωσιακά αποτελέσματα μόλις σε 6 μήνες. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των θέσεων της Alpha Drive στις μηχανές αναζήτησης και την καθιέρωσή της σε ηγέτιδα δύναμη στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στη Βόρεια Ελλάδα!

scroll-to-top