ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

grafeia-idiwtikwn-ereunwn-xristodoulou-smartwebdesign

Κατά γενική ομολογία η λύση στο πρόβλημά σας

Τα γραφεία ντετέκτιβ Χριστοδούλου, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Νέα Υόρκη, αποτελούν έναν εκ των ηγετών στο χώρο των υπηρεσιών έρευνας πανελλαδικά. Από το 1981, όπου και άνοιξε το πρώτο γραφείο Ντετέκτιβ Χριστοδούλου στη Θεσσαλονίκη, έχουν ερευνήσει και επιλύσει χιλιάδες υποθέσεις. Παρ’όλο όμως την επιτυχημένη και αναγνωρισμένη πορεία τους τα Γραφεία Χριστοδούλου επιθυμούσαν την ενίσχυση της online παρουσίας τους, η οποία ομολογουμένως ήταν “αδύναμη”.

Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Κύριο μέλημα μας στον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας ήταν ο υποψήφιος πελάτης να βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται κατά την πλοήγησή του στο site τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων Χριστοδούλου.

Ιστοσελίδα Χριστοδούλου

Συνδυάζοντας το κομψό design και τη χρηστικότητα για το χρήστη επιτύχαμε τη δημιουργία ενός σύγχρονου, λειτουργικού site.

Search Engine Optimization & Search Engine Marketing

Το μείζον θέμα όμως των Γραφείων Χριστοδούλου ήταν η σχεδόν παντελής έλλειψη της σελίδας από σχετικές λέξεις κλειδιά. Αν και η προηγούμενη ιστοσελίδα δεν στερούνταν περιεχομένου αυτό σίγουρα δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί επαρκές ενώ το technical και το on page SEO της σελίδας ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ύστερα από δουλεία από αρκετών μηνών η οποία περιείχε:

  • Redirect πολλών broken url που είχαν δημιουργηθεί από παλαιότερα redesign της ιστοσελίδας
  • Βελτιστοποίηση των υπαρχόντων κειμένων και προσθήκη νέων
  • Βελτιστοποίηση της ταχύτητας του site
  • Εντατικό internal linking

βλέπουμε πλέον τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα με σημαντική αύξηση του visibility της ιστοσελίδας και συνεχίζουμε στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα.

Visibility Χριστοδούλου

Παράλληλα έγινε βελτιστοποίηση της υπάρχουσας καμπάνιας Adwords.

Χρησιμοποιώντας τη γεωγραφική στόχευση μέσω της πλατφόρμας του adwords καταφέραμε να στοχεύσουμε και να προσαρμόσουμε τις διαφημιστικές μας καμπάνιες ανάλογα με το κοινό μας και να επιτύχουμε την προβολή των Γραφείων Ερευνών Χριστοδούλου πανελλαδικά στη Google έως ότου αξιολογηθεί και εμφανιστεί στα οργανικά αποτελέσματα η νέα σελίδα.

Το μέλλον

Μέσω της ολοκληρωμένης online στρατηγικής που εφαρμόσαμε τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Χριστοδούλου εισέρχονται πλέον στη digital εποχή. O συνδυασμός του στοχευμένου digital marketing με την ήδη άψογη δουλειά και αποτελεσματικότητα των γραφείων Χριστοδούλου κάνει την κορυφή και την διεκδίκηση ακόμα υψηλότερων θέσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης μονόδρομο.

scroll-to-top