GREEK TRANSFER SERVICES

greek-transfer-services-smartwebdesign

Το Greek Transfer Services είναι μια ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται σε υπηρεσίες μεταφοράς υψηλής ποιότητας σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφοράς, όπως η παραλαβή και η μεταφορά των πελατών στον προορισμό της επιλογής τους, μεταφορά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκδρομές σε ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία και υπηρεσίες VIP, όπως περιοδεία σε συνεργασία με επαγγελματίες ξεναγούς, μεταφορά σε συνέδρια και εκθέσεις.

Στόχος του Greek Transfer Services ήταν η δημιουργία μίας online παρουσίας που θα αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας και θα την καθιστούσε πρώτη επιλογή για τους δυνητικούς πελάτες της!

2X

Επιστροφή Αρχικής Επένδυσης

(Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας)

10+

Διαφορετικές Χώρες Προέλευσης Πελατών

1η Σελίδα

Σε 50+ διαφορετικές λέξεις κλειδιά

 

Online κρατήσεις μέσω στοχευμένης διαφήμισης

Συνδυάζοντας τη δύναμη των οργανικών αποτελεσμάτων όσο και των Google Ads καταφέραμε να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος της αγοράς από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Σχεδιάσαμε και ενσωματώσαμε στο website ένα σύστημα online κρατήσεων που να δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να κλείσει τη μεταφορά από και προς οποιοδήποτε προορισμό επιθυμεί και, φυσικά, εξυπηρετεί το Greek Transfer Services. Δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να διαλέξει ανάμεσα σε 6 διαθέσιμα οχήματα και 4 τρόπους πληρωμής, το να κάνει κάποιος κράτηση είναι υπόθεση λίγων μόνο κλικ.

Βασικό ζητούμενο κατά τη δημιουργία του site ήταν η σελίδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μέσα από αναλυτική έρευνα του ανταγωνισμού, εύρεση των keyword με την υψηλότερη εμπορική σημασία υλοποιήσαμε μια SEO στρατηγική με εξαιρετικά αποτελέσματα. Κλειδί αποτέλεσε η δημιουργία ποιοτικού πελατοκεντρικού περιεχομένου (content marketing) με τη μορφή blog καταφέραμε να αυξήσουμε γραμμικά την επισκεψιμότητα του site, να αυξήσουμε το awareness του brand και φυσικά να αυξήσουμε τις κρατήσεις.

Σε συνδυασμό με το SEO, αναπτύχθηκε μία πλήρως στοχευμένη καμπάνια Google Ads την οποία αξιολογούσαμε μηνιαίως αναπροσαρμόζοντας τη στόχευση της ανάλογα με τη ζήτηση της εκάστοτε αγοράς. Έτσι επιτύχαμε να προβάλουμε το Greek Transfer Services σε πολλές χώρες αποκομίζοντας το μέγιστο δυνατό κέρδος χωρίς να σπαταλιέται το διαφημιστικό budget.

scroll-to-top