Έχετε κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας και περιμένετε πλέον να σας αποφέρει έσοδα όμως παρατηρείτε ότι αυτά είναι είτε ανύπαρκτα ή ελάχιστα. Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ένας: Η ιστοσελίδα σας έχει χαμηλή επισκεψιμότητα. Ακόμα και η εντυπωσιακότερη ιστοσελίδα δεν μπορεί να είναι αποδοτική όταν οι δυνητικοί σας πελάτες δεν μπορούν να την εντοπίσουν. Αυτό που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας είναι η κατάλληλη διαφήμιση στο διαδίκτυο ώστε να προσεγγίσετε το δυνητικό σας πελατολόγιο.

Η SmartWebDesign προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και προώθησης ιστοσελίδων προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες του κάθε πελάτη, έχοντας ως στόχο την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων:

S.E.O. (Search Engine Optimization)

Η πιο αποδοτική και με μακροχρόνια αποτελέσματα επένδυση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε για την προώθηση του site σας στο ίντερνετ. Τη στιγμή που ετησίως πραγματοποιούνται πάνω 2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις μόνο στη μηχανή αναζήτησης της Google, το να εμφανίζεστε ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σας εξασφαλίζει:

 • υψηλή επισκεψιμότητα η οποία οδηγεί σε αύξηση των πωλήσεων
 • δραματική μείωση της εξάρτησης σας από μεθόδους πληρωτής διαφήμισης
 • αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδας και της εταιρίας σας
 • προσθέτει κύρος στην ιστοσελίδα σας καθώς οι μηχανές αναζήτησης τοποθετούν υψηλά σελίδες που πληρούν ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά

 

Στη SmartWebDesign η στρατηγική που ακολουθούμε για τη βελτίωση της θέσης που καταλαμβάνει η ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι η εξής:

 • ανάλυση του ανταγωνισμού
 • στόχευση στις αποδοτικότερες λέξεις-κλειδιά
 • βελτιστοποίηση της δομής και της ταχύτητας της σελίδας (Technical SEO)
 • Δημιουργία και παραγωγή περιεχομένου
 • Απόκτηση Backlink
 • Αναφορές για την πρόοδο της σελίδας
Adwords Campaigns

Ποια είναι η ιδανική στιγμή για να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε σε έναν πιθανό πελάτη;

Η στιγμή που αυτός το χρειάζεται. Το πιο πιθανό όταν πραγματοποιεί κάποιος μία αναζήτηση ένα προϊόν/ μία υπηρεσία είναι να βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας ή αγοράς. Εκείνη τη στιγμή ο καταναλωτής περιμένει από τις εταιρίες και τα brand να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές του ανάγκες. ( Αυτές οι στιγμές χαρακτηρίζονται ως micromoments από την Google)

Το Google Adwords προσφέρει τη δυνατότητα στο διαφημιζόμενο να εμφανιστείς πρώτος στα αποτελέσματα αναζήτησης τη στιγμή που οι δυνητικοί πελάτες του αναζητούν ένα προϊόν ή υπηρεσία που διαθέτει.

Google Adwords - Προώθηση ΙστοσελίδωνΣτη SmartWebDesign εξειδικευόμαστε στη δημιουργία αποδοτικών και επικερδών Adword campaigns για τους πελάτες μας.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

 • Καθορισμός ημερησίων budget σε συνεργασία με τον πελάτη και τις δυνατότητές του
 • Πραγματοποίηση έρευνας για την έρευση των αποδοτικότερων λέξεων κλειδιών
 • Συγγραφή ελκυστικών διαφημιστικών μηνυμάτων με πλήρη εκμετάλλευση των επεκτάσεων που προσφέρει το Google Adwords
 • Καθημερινή παρακολούθηση της πορείας των διαφημίσεων και πραγματοποίηση αλλαγών για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης της
Remarketing / Retargeting

Το πιο ισχυρό όπλο του digital marketing.

Στην εποχή που ο καταναλωτής βομβαρδίζεται κυριολεκτικά από διαφημίσεις το να επισκεφτεί κάποιος μία μόνο φορά την ιστοσελίδα σου δεν είναι αρκετό στο να πραγματοποιήσει κάποια ενέργεια σε αυτή. Συμφώνα με στατιστικά στοιχεία μόνο το 2% όσων επισκέπτονται μία σελίδα για πρώτη φορά πραγματοποιούν αγορά σε αυτή.

Γίνεται κατανοητό πόσο σημαντικό είναι για μία επιχείρηση να προσεγγίσει ξανά κάποιον που έχει επισκεφτεί τη σελίδα της και να τον οδηγήσει στο να πραγματοποιήσει μία ενέργεια σε αυτή.

Το Google και το Facebook προσφέρουν στις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία για να το επιτύχουν με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης (μόλις λίγα λεπτά ανά κλικ).

Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την διαδικτυακή σας παρουσία και θέλετε να επενδύσετε σε αυτή η πραγματοποίηση Remarketing καμπάνιας πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της digital στρατηγικής σας.

Email Marketing

Το Email Μarketing είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους και βασίζεται στην αποστολή ενημερωτικών e-mails με τελικό στόχο την πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας.

Τα πλεονεκτήματα:

– Χαμηλό κόστος
– Γρήγορη ανταπόκριση από τους παραλήπτες
– Προσωποποιημένη επαφή με τον παραλήπτη του μηνύματος
– Αυτόματη μορφοποίηση του μηνύματος ανάλογα με τους αποδέκτες και τους στόχους της καμπάνιας
– Μεγάλο εύρος κάλυψης επικοινωνιακών στόχων
– Εύκολη οργάνωση και υλοποίηση της καμπάνιας με ελάχιστη επένδυση σε χρόνο και χρήμα
– Άμεση καταγραφή και μέτρηση των αντιδράσεων των παραληπτών μέσω εξειδικευμένων εργαλείων.

Στην SmartWebDesign σας προσφέρουμε: Κατασκευή του newsletter με τα πιο εξελιγμένα σχεδιαστικά εργαλεία και αποστολή των e-mails.