Τα σημαντικά οφέλη της συνεργασίας με ένα Google Partner Agency

οφελη-συνεργασιας-με-google-partner-agency-smartwebdesign

Κατέχετε μία επιχείρηση και σκέφτεστε ότι είναι μία πολύ καλή ιδέα να αναπτύξετε μία digital marketing στρατηγική για αυτήν. Σαφώς, δεν είστε εσείς ο κατάλληλος για κάτι τέτοιο, οπότε αναρωτιέστε ποια εταιρεία θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς.

Όσον αφορά την εύρεση μίας τέτοιας εταιρείας, δηλαδή μίας που είναι ικανή να σχεδιάσει και να αναπτύξει μία digital marketing στρατηγική, υπάρχουν κάποιοι τρόποι ώστε κάποιος να βρει την κατάλληλη. Αρχικά, μπορείτε να αναζητήσετε κριτικές και συστάσεις για τέτοιου είδους εταιρείες. Επίσης, αν ενδιαφέρεστε συγκεκριμένα για Google Ads, τότε μπορείτε να αναζητήσετε για εταιρείες που διαθέτουν τον όρο «Google Partners».

Τι σημαίνει ουσιαστικά «Google Partner»

Εν ολίγοις, πρόκειται για εταιρείες, οι οποίες έχουν περάσει επιτυχώς κάποιες εξετάσεις πάνω στη πλατφόρμα Google Ads και μένουν ενημερωμένες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο. Επίσης, οι εταιρείες αυτές υποχρεούνται να περνούν κάποια εκπαίδευση και να δίνουν κάποιες περαιτέρω εξετάσεις για να πιστοποιούνται σε διάφορους τύπους και τρόπους διαφήμισης. Τελευταίο κριτήριο για ένα Google Partner Agency είναι να έχει τουλάχιστον 10.000€ δαπάνη το τελευταίο τρίμηνο.

οφελη-συνεργασιας-με-google-partner-agency-τι-σημαινει-google-partner-smartwebdesign

 Πως να επιβεβαιώσετε ότι ένα agency είναι Google Partner

Όταν ένα agency είναι Google Partner, έχει ένα badge στην ιστοσελίδα του. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε αν το badge αυτό έχει 3 μικρές κουκίδες στην επάνω αριστερή γωνία και να κάνετε κλικ για να δείτε αν πρόκειται για ένα έγκυρο Google badge και όχι μία απλή εικόνα.

Τα οφέλη συνεργασίας με ένα Google Partner Agency

1. Είναι πιστοποιημένοι ειδικοί

Ένα Google Partner Agency διαθέτει το κατάλληλο και σωστά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο μπορεί και χειρίζεται αποτελεσματικά PPC (Pay-per-click) καμπάνιες. Επομένως, είναι σε θέση να δημιουργήσουν αλλά και να επιτηρούν και να βελτιστοποιούν συνεχώς μία ή και περισσότερες Google Ads καμπάνιες, οι οποίες θα αποφέρουν κέρδη στην δική σας επιχείρηση.

 2. Είναι μονίμως ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και τα trends της αγοράς

Ο χώρος του digital marketing αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς. Όταν συνεργάζεστε με κάποιο Google Partner Agency, ουσιαστικά συνεργάζεστε με μία εταιρεία που είναι up to date με τα τελευταία δρώμενα του κλάδου. Άλλωστε, εάν ένα agency δεν κάνει τακτικές εκπαιδεύσεις, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι Google Partner. Με λίγα λόγια, η ίδια η Google με την πολιτική που ακολουθεί, αναγκάζει τα agencies να εκπαιδεύονται συνεχώς και να μένουν ενημερωμένοι.

οφελη-συνεργασιας-με-google-partner-agency-up-to-date-with-trends-smartwebdesign

 3. Έχουν απευθείας επικοινωνία με την Google

Όταν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με τις διαφημιστικές καμπάνιες της επιχείρησης σας, πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα επίλυσης του αμέσως και τι καλύτερο από το να υπάρχει άμεση επικοινωνία με την Google. Τα Google Partner Agencies έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Google και είναι σε θέση να φροντίζουν με γρήγορα αντανακλαστικά όποιο πρόβλημα προκύψει.

4. Επικεντρωμένοι στα αποτελέσματα με σωστή εξυπηρέτηση

Ένα Google Partner Agency οφείλει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με βάση τα πρότυπα της Google έτσι ώστε να συνεχίσει να είναι Google Partner. Επομένως, είναι σχεδόν βέβαιο πως το agency που θα επιλέξετε να εμπιστευθείτε την digital marketing στρατηγική της επιχείρησης σας θα σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες.

 5. Έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες beta

Όταν συνεργάζεστε με κάποιο Google Partner Agency, μπορείτε να δοκιμάσετε και να εφαρμόσετε νέα πράγματα που βρίσκονται υπό εξέλιξη από την Google και δεν έχουν κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό. Αυτομάτως, η επιχείρηση σας βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και  αποκτάτε πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

 6. Συνεχής έλεγχος και εξέλιξη

οφελη-συνεργασιας-με-google-partner-agency-ελεγχος-και-εξελιξη-smartwebdesign

Τα Google Partners Agencies πρέπει να δοκιμάζουν συνεχώς νέες δυνατότητες και να βρίσκουν νέες ευκαιρίες και ιδέες προκειμένου να βοηθούν τους πελάτες τους αλλά και να καινοτομούν με τις λειτουργίες της Google. Το γεγονός αυτό σας εξασφαλίζει ότι η επιλογή συνεργασίας σας με ένα agency θα σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Ένα digital marketing agency που δεν συνεχίζει να τηρεί όλες τις απαιτήσεις από πλευράς Google θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει το Google Badge του. Επομένως, αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα agencies που εξελίσσονται διαρκώς, επιτυγχάνουν συνεχώς στις υψηλές απαιτήσεις της Google και παρέχουν άριστες υπηρεσίες στους πελάτες τους έχουν το δικαίωμα να αποκαλούνται Google Partners.

Η SmartWebDesign είναι ένα Google Partner Agency που διαθέτει όλα εκείνα που χρειάζονται προκειμένου να βοηθήσει την δική σας επιχείρηση να αναπτυχθεί. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο του digital marketing σε συνδυασμό με την εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών εγγυώνται την σχεδίαση και υλοποίηση μίας 360° digital marketing στρατηγικής που θα βοηθήσει την επιχείρηση σας να πετύχει τους στόχους της.

 

scroll-to-top