Κατασκευή ιστοσελίδων

Για την κατασκευή ιστοσελίδων και την δημιουργία eshop σας προσφέρουμε δωρεάν για τον πρώτο χρόνο domain, hosting και εκτός των βασικών πακέτων τεχνική υποστήριξη για 10 ώρες. Κατά τη διαδικασία κατασκευής, σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές προτιμήσεις μας. Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η πρόταση που θα κάνουμε προκειμένου να δώσουμε τη λύση για τον ιστοχώρο σας. Οι επιχειρησιακοί σκοποί και στόχοι και ο προϋπολογισμός σας.

Περισσότερα

Προώθηση Ιστοσελίδων

Έχετε κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας και περιμένετε πλέον να σας αποφέρει έσοδα όμως παρατηρείτε ότι αυτά είναι είτε ανύπαρκτα ή ελάχιστα. Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ένας: Η ιστοσελίδα σας έχει χαμηλή επισκεψιμότητα. Ακόμα και η εντυπωσιακότερη ιστοσελίδα δεν μπορεί να είναι αποδοτική όταν οι δυνητικοί σας πελάτες δεν μπορούν να την εντοπίσουν. Αυτό που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας είναι η κατάλληλη διαφήμιση στο διαδίκτυο ώστε να προσεγγίσετε το δυνητικό σας πελατολόγιο.

Περισσότερα

Social Media Marketing

Το ερώτημα που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας αν σκέφτεστε να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το εξής: Το δυνητικό σου κοινό χρησιμοποιεί τα social media; Αν η απάντηση σε αυτό ερώτημα είναι ναι, τότε το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς.

Περισσότερα

Κατοχύρωση Domain

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας γίνεται σε ένα σύγχρονο και αξιόπιστο data center το οποίο υποστηρίζεται από ένα ταχύτατο δίκτυο οπτικών ινών και όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό. Σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες εγγυήσεις uptime και υποστήριξη 24/7. Αυτά σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας παρέχουν άριστο επίπεδο υπηρεσιών, αξιοπιστία και ασφάλεια. Ως πελάτης μας μπορείτε να είστε ήσυχος ότι το web site σας θα παίζει συνεχώς απρόσκοπτα στον παγκόσμιο ιστό και η υποστήριξη που θα έχετε θα είναι κορυφαία.

Περισσότερα

Υποστήριξη

Η καλύτερη διαφήμιση για μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Στη SmartWebDesign σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Δεν παραδίδουμε το έργο που έχετε ζητήσει και εξαφανιζόμαστε μετά. Οι συνθήκες της αγοράς όπως και οι επιχειρησιακές σας ανάγκες αλλάζουν συνεχώς και το website σας πρέπει να είναι σε θέση να τις καλύπτει.

Περισσότερα