Φιλοξενία (Hosting)

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας γίνεται σε ένα σύγχρονο και αξιόπιστο data center το οποίο υποστηρίζεται από ένα ταχύτατο δίκτυο οπτικών ινών και όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό. Σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες εγγυήσεις uptime και υποστήριξη 24/7. Αυτά σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας παρέχουν άριστο επίπεδο υπηρεσιών, αξιοπιστία και ασφάλεια. Ως πελάτης μας μπορείτε να είστε ήσυχος ότι το web site σας θα παίζει συνεχώς απρόσκοπτα στον παγκόσμιο ιστό και η υποστήριξη που θα έχετε θα είναι κορυφαία.

Κατοχύρωση Domain

Η SmartWebDesign κατοχυρώνει για σας ονόματα χώρου με κατάληξη .com, .gr, .net, .org, .biz, .eu, .info ή όποιο άλλο από τα διαθέσιμα domain επιθυμείτε. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε το δικό σας όνομα χώρου ή εάν χρειαστεί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Η ομάδα των ειδικών μας είναι σε ετοιμότητα να προσφέρει καλές συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να έχετε σχετικά με το domain ή με τη φιλοξενία.

Προσφέρουμε ότι χρειάζεται για να αποκτήσετε μια on-line παρουσία. Όταν επιλέγετε SmartWebDesign επιλέγετε την ποιότητα, την εμπειρία και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην SmartWebDesign προσεγγίζουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και με γνώμονα την αξιοπιστία, τις καλές τιμές και την τεχνογνωσία παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.