Στη SmartWebDesign για την κατασκευή ιστοσελίδας και την δημιουργία κάθε e-shop, σας προσφέρουμε δωρεάν για τον πρώτο χρόνο, την κατοχύρωση του domain name που θα επιλέξετε, το basic hosting (φιλοξενία) και τεχνική υποστήριξη (support) μέχρι και 3 ώρες.

Κατά τη διαδικασία κατασκευής, σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές προτιμήσεις μας. Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η πρόταση που θα κάνουμε προκειμένου να δώσουμε την κατάλληλη λύση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Οι επιχειρησιακοί σκοποί και στόχοι και ο προϋπολογισμός σας. Στη βάση αυτή θα προτείνουμε την καταλληλότερη λύση που θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Έχουμε μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και μεγάλη πείρα και εξειδίκευση σε τεχνολογίες OOP PHP (Object Oriented Programming).

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop που είναι πολύ απαιτητικό και πολύπλοκο και που θα μπορεί να αναπτυχθεί στο μέλλον σε μεγάλη κλίμακα;

Σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ακόμη και την πιο περίπλοκη web εφαρμογή.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών ιστοσελίδων παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη, από το 2010 με δεκάδες ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι είδαν τους πελάτες τους να πολλαπλασιάζονται και τον τζίρο τους να αυξάνεται αφού η δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας με την κατάλληλη σχεδίαση, την λειτουργικότητα, την ευχρηστία, και τις απαραίτητες ενέργειες προβολής και προώθησης μέσα από τα διαφορετικά κανάλια του digital marketing που ακολουθούμε

μπορούν να επεκτείνουν την στενή τοπική αγορά που απευθύνεστε σε πανελλαδικά ή και παγκόσμια επίπεδα.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη η εταιρία μας κατασκευάζει σύγχρονες και επαγγελματικές ιστοσελίδες, οι οποίες μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά από διεξοδική ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων σας και αφού θέσουμε τους στόχους και τους σκοπούς που θέλουμε να επιτύχουμε δημιουργούμε χρηστικές και λειτουργικές ιστοσελίδες φιλικές προς τον χρήστη.

Σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων έχουμε τη γνώση και τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ακόμη και την πιο περίπλοκη web εφαρμογή.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών ιστοσελίδων παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη, από το 2010 με δεκάδες ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι είδαν τους πελάτες τους να πολλαπλασιάζονται και τον τζίρο τους να αυξάνεται αφού η δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας με την κατάλληλη σχεδίαση, την λειτουργικότητα, την ευχρηστία, και τις απαραίτητες ενέργειες προβολής και προώθησης μέσα από τα διαφορετικά κανάλια του digital marketing που ακολουθούμε μπορούν να επεκτείνουν την στενή τοπική αγορά που απευθύνεστε σε πανελλαδικά ή και παγκόσμια επίπεδα.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη η εταιρία μας κατασκευάζει σύγχρονες και επαγγελματικές ιστοσελίδες, οι οποίες μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά από διεξοδική ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων σας και αφού θέσουμε τους στόχους και τους σκοπούς που θέλουμε να επιτύχουμε δημιουργούμε χρηστικές και λειτουργικές ιστοσελίδες φιλικές προς τον χρήστη.

Για να μπορέσουμε βοηθήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύονται και αφού κατανοήσουμε ακριβώς το αντικείμενό τους, εκμεταλλευόμαστε προωθούμε ή ακόμα περισσότερο βοηθάμε την κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών της.

Στη SmartWebDesign

παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από ένα μικρό και απλό site παρουσίασης για το ξεκίνημα σας, μέχρι μεγάλες και απαιτητικές εφαρμογές με πολλές δυνατότητες, τόσο στο κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδας παρουσίασης, όσο και στο κομμάτι, B2B και B2C e-shop με online διασύνδεση για άμεση ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, τόσο με τις αποθήκες των προμηθευτών σας (για το import), όσο και με το δικό σας ERP και την αποθήκη σας προκειμένου το e-shop να ενημερώνεται σε real time για οποιαδήποτε συναλλαγή και αντίστροφα.

UI/UX

Στόχος μας
η Απόλυτη Εμπειρία
Χρήστη

Μετά από τα τόσα χρόνια εμπειρίας μας, με πελατολόγιο σε ολόκληρη της Ελλάδα και φυσικά στη Θεσσαλονίκη η κατασκευή, ο σχεδιασμός και η δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας ή ενός e-shop, είναι ένα στοίχημα που το έχουμε κερδίσει.

Μέσα από τη μακρόχρονη εξειδίκευση μας πετυχαίνουμε η εμπειρία που θα έχει ο κάθε χρήστης που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας (UI – UX) να είναι η καλύτερη δυνατή.

Με τη χρήση εργαλείων web design τελευταίας τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονους servers τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα, αξιοπιστία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την υλοποίηση task on-demand.

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους στο digital marketing είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε της κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα είναι πολύ γρήγορη, και εύχρηστη στην οποία οι χρήστες θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια να βρίσκουν αυτό που αναζητούν και να παίρνουν τις πληροφορίες που θέλετε να τους προσφέρετε.

Κάποια από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει μια σωστή ιστοσελίδα και ένα e-shop για να είναι επιτυχημένο είναι :

Ταχύτητα Φορτώματος

Οι σελίδες πρέπει
να φορτώνουν σε χρόνους
κάτω από 3 δεύτερα.

Eύκολη πλοήγηση

Ο επισκέπτης πρέπει να
εντοπίζει άμεσα τα προϊόντα
που τον ενδιαφέρουν.

Περιεχόμενο

Φωτογραφίες, κείμενα,
διαθεσιμότητα, πρέπει
να είναι ευδιάκριτα.

Γρήγορη Αγορά

Απλή διαδικασία
παραγγελίας, χωρίς
εκνευρισμούς.

Διαλέξτε το κατάλληλο CMS που χρειάζεστε για την κάλυψη των αναγκών σας

Παγκόσμιες στατιστικές δείχνουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Internet από το σπίτι ή την εργασία τους, είτε από σταθερούς υπολογιστές είτε από smartphone και tablet και ξοδεύουν πολλά δισεκατομμύρια το χρόνο σε αγορές online.

Έτσι, εάν έχουμε μια ιστοσελίδα που πουλάει οποιοδήποτε προϊόν θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε αυτήν την προσοδοφόρα ευκαιρία και να ανοίξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατά τη διαδικασία κατασκευής, σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop αφήνουμε στην άκρη τις προσωπικές προτιμήσεις μας.

Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η πρόταση που θα κάνουμε προκειμένου να υλοποιήσουμε το e-shop που θα μας αναθέσετε.
Οι επιχειρησιακοί σκοποί και οι στόχοι
Ο προϋπολογισμός σας
Στη βάση αυτή θα προτείνουμε την καταλληλότερη λύση που θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Με μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή επιτυχημένων ιστοσελίδων τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και μεγάλη πείρα και εξειδίκευση σε τεχνολογίες OOP PHP (Object Oriented Programming), επιλέγουμε αν θα χρησιμοποιήσουμε wordpress ή joomla για την υλοποίηση του δικού σας project.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολεί στην επιλογή του CMS που χρησιμοιούμαι και επιλέγουμε για τους πελάτες μας είναι και το πόσο απλό και κατανοητό διαχειριστικό (dashboard) έχει η κάθε πλατφόρμα, έτσι ώστε να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε

με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε περίπτωσης, η SmartWebDesign χρησιμοποιεί της παρακάτω πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου:

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολεί στην επιλογή του CMS που χρησιμοιούμαι και επιλέγουμε για τους πελάτες μας είναι και το πόσο απλό και κατανοητό διαχειριστικό (dashboard) έχει η κάθε πλατφόρμα, έτσι ώστε να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας και να ιχνηλατείτε την πορεία των πωλήσεων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε περίπτωσης, η SmartWebDesign χρησιμοποιεί της παρακάτω πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου:

Το WordPress είναι ένα σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου.

Με άλλα λόγια, ένα μέσο για να φτιάξετε έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) ωραία και απλά και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες σας. Ιδανικό εργαλείο για την κατασκευή ιστοσελίδων από πολύ απλές μέχρι και υπερβολικά σύνθετες, πολύ ευέλικτο και συμβατό για την εφαρμογή των τεχνικών SEO.

Το WordPress είναι ένα πολύ δυνατό αλλά ταυτόχρονα μικρό και εύχρηστο εργαλείο με το οποίο

τα μεγάλα και περίπλοκα έργα μπορούν να αναπτυχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και στα πλαίσια του προϋπολογισμού του κάθε πελάτη. Μεγάλη κοινότητα με χρήση εκατομμυρίων plugins, που εξασφαλίζουν ότι αρκετά από τα ζητούμενα για μικρές ή μεσαίου μεγέθους εφαρμογές μπορούν να γίνουν σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και χωρίς μεγάλο κόστος.

Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό κατάστημα, σίγουρα θα πρέπει να δώσετε μία ευκαιρία στο WooCommerce. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, είναι πολύ εύκολο να το κατανοήσετε και λειτουργεί άριστα.

Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του WordPress:

1. Είναι δωρεάν
2. Είναι Πολύ Ασφαλές
3. Κάνει Εύκολη τη Συστηματική Ανάλυση Στατιστικών Δεδομένων
4. Παρέχει Μεγάλη Ευελιξία
5. Διαθέτει Πολλές Επιλογές Εξατομίκευσης
6. Σας βοηθά να πραγματοποιήσετε καλύτερο Μάρκετινγκ Περιεχομένου

 

Όπως μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος, υπάρχει πληθώρα πλεονεκτημάτων που προκύπτει από τη χρήση του WordPress. Δεν είναι μόνο εύκολο να το κατανοήσετε, αλλά διαθέτει πολύ επαγγελματική εμφάνισή με πάρα πολλά themes που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη και επίσης παρέχει μεγάλη ευελιξία.

Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Η κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress θα σας βοηθήσει να βρεθείτε στον σωστό δρόμο προκειμένου να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop με επαγγελματική εμφάνιση. Οι πελάτες σας θα μπορούν να αντλήσουν όποια πληροφορία τους προσφέρετε και να αγοράσουν τα προϊόντα σας με ευκολία, και θα εντυπωσιαστούν με τον τρόπο που έχετε στήσει την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας.

Η χρήση
WordPress

η οποία και χρησιμοποιούμε στο μεγαλύτερο ποσοστό υλοποίησης των ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε, είναι η πιο διαδεδομένη παγκοσμίως και αυτή που χρησιμοποιείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της παγκόσμιας αγοράς γιατί:

Είναι η πιο εύκολη και εύχρηστη για όσους τη διαχειρίζονται χωρίς να απαιτεί καμία γνώση προγραμματισμού

Είναι η πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως τη google

Είναι από τις πιο ασφαλείς καθώς η μεγάλης χρήση συνεπάγεται μεγάλο αριθμό μελών που την υποστηρίζουν

Διαθέτει μεγάλο αριθμό πρόσθετων (plugins) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη και των πιο απαιτητικών αναγκών

 

Εύχρηστη
Διαχείριση

Το διαχειριστικό (admin) του wordpress (woocommerce) είναι το πιο απλό της αγοράς και διατίθεται εξ’ ολοκλήρου στα Ελληνικά αν το επιλέξετε. Οι καταχωρήσεις περιεχομένου και προϊόντων, η παρακολούθηση παραγγελιών και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις, γίνονται χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις .

Στη SmartWebDesign με την ολοκλήρωση και παράδοση κάθε ιστοσελίδας και e-shop σας παρέχουμε εκμάθηση της διαχείρισης είτε διά ζώσης αν είναι εφικτό είτε απομακρυσμένα.

Παράλληλα μπορούμε να προσθέσουμε λειτουργίες ή αυτοματισμούς για να κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά του διαχειριστή.

Τι είναι
το Joomla;

Το Joomla είναι ένα ελεύθερο και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση περιεχομένου στον παγκόσμιο ιστό (World Wide Web) και σε τοπικά δίκτυα – intranets. Είναι γραμμένο σε PHP και αποθηκεύει τα δεδομένα του στη βάση MySQL.

Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι σελίδες που εμφανίζει είναι δυναμικές, δηλαδή δημιουργούνται την στιγμή που ζητούνται. Ένα σύστημα διακομιστή (server) όπως είναι ο Apache λαμβάνει τις αιτήσεις των χρηστών και τις εξυπηρετεί.

Με ερωτήματα προς τη βάση λαμβάνει δεδομένα τα οποία μορφοποιεί και αποστέλλει στον εκάστοτε φυλλομετρητή (web browser) του χρήστη.

Το Joomla έχει και άλλες δυνατότητες εμφάνισης όπως η προσωρινή αποθήκευση σελίδας, RSS feeds, εκτυπώσιμες εκδόσεις των σελίδων, ειδήσεις, blogs, δημοσκοπήσεις, έρευνες, καθώς και πολύγλωσση υποστήριξη των εκδόσεών του.

 

Η εφαρμογή
Joomla

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων. Κάποιοι χρησιμοποιούν το Joomla για διασκέδαση, για την κατασκευή μιας προσωπικής ή οικογενειακής ιστοσελίδας.

Ενσωματώνοντας διάφορα plugins, διαθέσιμα δωρεάν ή και με πληρωμή, διευρύνονται οι δυνατότητες και λειτουργίες του Joomla, κάνοντάς το μια εφαρμογή αξιόπιστη για την ανάπτυξη σοβαρών εταιρικών δικτυακών τόπων.

Μπορείτε ακόμη να διαφοροποιήσετε την εικόνα του Joomla, καθώς διαθέτει μια ισχυρή templating engine που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το δικό σας, εξατομικευμένο, template.

 

 

 

Για το σκοπό αυτό μπορείτε είτε να δημιουργήσετε δικό σας template, είτε να κατεβάσετε από το διαδίκτυο ένα από τα εκατοντάδες που διατίθενται δωρεάν, είτε να αγοράσετε κάποιο από αυτά που πωλούνται, είτε να αναλάβουν οι γραφίστες μας να σχεδιάσουν ένα template που θα ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.

Database Architecture

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αρχιτεκτονική βάσεων δεδομένων για την κατασκευή ιστοσελίδων και χρησιμοποιούμε συνήθως mySQL, αλλά έχουμε την εξοικείωση και την εμπειρία και με Oracle, MS-Sql και Sybase βάσεις δεδομένων επίσης. Η επιλογή της βάσης δεδομένων είναι πάντα βασισμένη στις ανάγκες σας.

Ο προγραμματισμός της βάσης δεδομένων είναι ένα από τα πιο σημαντικά και κρίσιμα στοιχεία στις μεγάλες web εφαρμογές και διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αποδοτικότητα και ομαλή λειτουργία της κάθε web εφαρμογής.

Η πείρα και η εξειδίκευσή μας πάνω στη δημιουργία βάσης δεδομένων είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να υπερέχουμε σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας και εξασφαλίζει την ποιότητα και την αξιοπιστία της βάσης δεδομένων σας.